Servicii profesionale de curățenie la domiciliu în București

Știm cât de important este pentru tine și familia ta să ai casa întotdeauna curată și pusă la punct, astfel, îți oferim cele mai diversificate servicii profesionale de curățenie la domiciliu din București.

 

Dacă apelezi la serviciile noastre de curățenie la domiciliu în București, Evolution Concept Management îți trimite acasă o echipă de experți în curățenie. Echipa noastră va începe prin a te asculta, va continua prin a stabili strategia de lucru de comun acord astfel încât calitatea serviciilor de curățenie la domiciliu să fie dublată de eficiență și desigur, se vor ocupa pas cu pas de curățenie.

 

Personalul nostru calificat, de încredere, experimentat și serios poate curăța pereți, tavane, uși, tocuri și cadre de lemn/fier, canapele, dulapuri, rafturi, geamuri, plafoniere, lustre, blaturi, mochete, etc.

 

La finalul procesului de curățenie la domiciliu nu vei mai găsi niciun fir de praf, casa ta va fi perfect dezinfectată, iar suprafețele care permit acest lucru vor străluci. Evita un efort suplimentar, lăsa corvoada curățeniei generale sau a celei săptămânale în seama profesioniștilor Evolution Concept Management.

 

Pentru serviciile de curățenie la domiciliu în București, folosim produse profesionale, eficiente și inofensive pentru sănătatea umană și a mediului. În plus, fiecare produs este adaptat pentru tipul de suprafață pe care se aplică, astfel că rezultatul va fi excelent.

Formular de comandă servicii curățenie la domiciliu București

 

[]
1 Step 1
Nume / Nume firmă
Telefon
Detalii lucrare:
0 /
Suprafață estimată
InteriorMP
ExteriorMP
Previous
Next
powered by FormCraft