Servicii profesionale de deratizare în București

Rozătoarele trăiesc în colonii familiale extinse și sunt capabile de o reproducere foarte rapidă. Ele se hrănesc de obicei pe timp de noapte și consuma până la 10% din greutatea corpului lor zi de zi. Rozătoarele pot fi văzute hrănindu-se și în timpul zilei.

Deratizarea este un serviciu necesar întrucât rozătoarele dăunătoare sunt și purtătorii unor boli grave, transmisibile omului și animalelor domestice.

 

Boala Weils este o boală ce poate fi întâlnită la șobolani chiar după naștere. Bacteriile care cauzează această boală trăiesc în rinichii șobolanului și sunt transferate în urina ce este apoi eliminată. Bacteriile din urina ajung apoi în noua gazda prin înghițirea de apă infectată sau prin răni deschise. Alte boli bacteriene, virotice și parazitare ce sunt transmise de către rozătoare sunt: gastroenterita virotica, bruceloza, febra aftoasă, trichineloza, leptospiroza, toxiinfecțiile alimentare etc. Toate aceste boli pot fi prevenite prin deratizare.

Servicii deratizare București

De ce trebuie să apelăm la serviciile de deratizare?

deratizare bucuresti profesionala

Rozătoarele dăunătoare sunt responsabile pentru cauzarea unor daune materiale semnificative și nu numai. Dincolo de faptul ca sunt faimoși pentru obiceiul lor de a roade tot ce le iese în cale șoarecii și șobolanii sunt dăunători alimentari, astfel că provoacă daune semnificative, atât fizice cât și materiale, miilor de proprietăți și depozite alimentare.

 

Pe lângă daunele materiale, rozătoarele dăunătoare sunt purtătoarele unor boli grave care se pot transmite omului și animalelor domestice sau de companie. Transmiterea acestor boli se poate face atât direct prin răni deschise ale omului sau animalului sau prin consumul de alimente contaminate, cât și indirect prin căpușe, acarieni și purici, care fac posibila transmiterea infecției, după ce s-au hrănit din rozătoarele infectate.

 

Îngrijorător este faptul că rozătoarele dăunătoare trăiesc în colonii familiale extinse și au un ritm de împerechere extrem de rapid. De aceea atunci când sesizați prezența acestora în casă este recomandat să apelați la deratizare profesională imediat. Pentru o eficiență sporită este recomandat să apelați la serviciile profesionale de deratizare în mod regulat, indicat, o dată la trei luni.

Formular de comandă servicii deratizare București

 

[]
1 Step 1
Nume / Nume firmă
Telefon
Suprafață estimată
InteriorMP
ExteriorMP
Previous
Next
powered by FormCraft