Servicii profesionale de dezinfecție în București

Firma noastră asigură servicii profesionale de dezinfecție în București, folosind personal calificat în domeniu dezinfecției, proces prin care sunt distruse microorganismele patogene. Dezinfecția este procesul prin care se realizează decontaminarea unui spațiu și distrugerea formelor vegetale ale microorganismelor găsite în mediul înconjurător.

 

Deoarece este mai bine sa prevenim apariția bolilor și a infecțiilor vă recomandam ca lucrările de dezinfecție să fie făcute înainte de apariția microorganismelor patogene dăunătoare. Întotdeauna este mai bine să prevenim decât să combatem atunci când vine vorba despre sănătatea noastră și a familiei noastre.

Servicii dezinfecție București

Ce este dezinfecția?

servicii profesionale dezinfecție București

Dezinfecția este acțiunea de distrugere a agenților patogeni, viruși și microorganisme vegetale sau animale, din mediul înconjurător pentru a evita contaminarea sau îmbolnăvirea, atât a oamenilor cât și a animalelor și păsărilor domestice. În funcție de natura și scopul ei, o dezinfecție poate fi:

 

  • Profilactică, de prevenire și are ca scop împiedicarea apariției sau distrugerea agenților patogeni dintr-un anumit spațiu, care se dezvoltă în mod normal și pot influența starea de sănătate a oamenilor sau animalelor și păsărilor domestice.
  • Curativă, de combatere și are ca scop combaterea definitivă a unor boli infecțioase. Aceasta se realizează de la apariția primelor cazuri, cu o frecvență mai mică decât perioada de incubație a agentului patogen și până la dispariția totală pe o perioadă egală cu cel puțin dublul perioadei de incubație.

 

Toate substanțele și produsele pe care le utilizăm în activitatea de dezinfecție prezintă un spectru larg de acțiune, neutralizând rapid principalii agenți patogeni, având acțiune bactericidă, virucidă, fungicidă, sporicidă.

 

Metodele de aplicare depind de conformația încăperilor precum și de utilitatea acestora. Principalele metode de dezinfecție aplicate de noi sunt:

  • Pulverizarea
  • Nebulizarea
  • Termonebulizarea

Formular de comandă servicii dezinfecție București

 

[]
1 Step 1
Nume / Nume firmă
Telefon
Suprafață estimată
InteriorMP
ExteriorMP
Previous
Next
powered by FormCraft