Servicii profesionale de dezinsecție în București

Compania noastră vă oferă servicii profesionale de dezinsecție în București dar și în localitățile mărginașe, atât pentru suprafețele exterioare, cât și interioare, indiferent de mărimea acestora. Dispunem de un personal calificat în domeniul dezinsecției profesionale și garantăm calitatea serviciilor de dezinsecție efectuate.

 

Toate substanțele și produsele pe care le utilizăm în activitatea de dezinsecție se regăsesc pe lista produselor pesticide avizate de Ministerul Sănătății și Familiei pentru profilaxia sanitar – umană. În concluzie nu trebuie să vă temeți că administrarea acestor produse ar putea avea efecte negative asupra sănătății dvs.

Servicii dezinsecție București

Ce este dezinsecția?

servicii profesionale dezinsecție bucuresti

Dezinsecția reprezintă procesul de eliminare, prin orice mijloace, a insectelor dăunătoare pentru sănătatea omului, animalelor sau culturilor agricole. În funcție de natura și scopul ei, o dezinsecție poate fi:

 

  • Profilactică, de prevenire și are ca scop împiedicarea apariției și răspândirii insectelor dăunătoare. În mod uzual dezinsecția profilactică se face o dată la un interval de cel puțin 3 luni dar nu mai mult de 6 luni.
  • Curativă, de eliminare și are ca scop distrugerea definitivă a insectelor dintr-un spațiu infestat. În cazul unei infestări grave, dezinsecția trebuie să se realizeze repetat cu o frecvență de 10-15 zile, și trebuie urmată în mod obligatoriu de dezinsecții profilactice.

 

Spectru de acțiune pentru dezinsecție: gândaci de bucătărie, furnici, muște, țânțari, purici, ploșnițe, păduchi, păienjeni, molii, larve. Operațiunea de dezinsecție se efectuează atât în spațiile interioare (clădiri publice, hoteluri, unități de alimentație publică, locuințe, unități de învățământ, depozite etc.), cât și în cele exterioare (curți, alei, parcuri, străzi, etc).

Metodele folosite la dezinsecție pentru aplicarea substanțelor active sunt: pulverizare, nebulizare, termonebulizare și gel.

Formular de comandă servicii dezinsecție București

 

[]
1 Step 1
Nume / Nume firmă
Telefon
Suprafață estimată
InteriorMP
ExteriorMP
Previous
Next
powered by FormCraft