Servicii profesionale de deratizare în București

Oferim servicii profesionale de deratizare în București dar și în localitățile înconjurătoare. Serviciile noastre de deratizare vizează atât spațiile exterioare, cât și interioare de suprafețe mari sau mici.

 

Cere oferta

Servicii profesionale de deratizare în București

servicii deratizare profesionale București

Rozătoarele trăiesc în colonii familiale extinse și sunt capabile de o reproducere foarte rapidă. Ele se hrănesc de obicei pe timp de noapte și consuma până la 10% din greutatea corpului lor zi de zi. Rozătoarele pot fi văzute hrănindu-se și în timpul zilei.

Deratizarea este un serviciu necesar întrucât rozătoarele dăunătoare sunt și purtătorii unor boli grave, transmisibile omului și animalelor domestice.

Boala Weils este o boală ce poate fi întâlnită la șobolani chiar după naștere. Bacteriile care cauzează această boală trăiesc în rinichii șobolanului și sunt transferate în urina ce este apoi eliminată. Bacteriile din urina ajung apoi în noua gazda prin înghițirea de apă infectată sau prin răni deschise. Alte boli bacteriene, virotice și parazitare ce sunt transmise de către rozătoare sunt: gastroenterita virotica, bruceloza, febra aftoasă, trichineloza, leptospiroza, toxiinfecțiile alimentare etc. Toate aceste boli pot fi prevenite prin deratizare.

Servicii de deratizare oferite

Deratizarea reprezintă un complex de măsuri aplicate de toți factorii interesați pentru reducerea substanțială a populației de șoareci și șobolani și menținerii acestora la un nivel numeric redus. Rozătoarele fac parte din clasa mamifere și reprezintă o treime din fauna globului pământesc. În țara noastră se poate întâlni un număr mare de rozătoare, grupate în șase familii, cu peste 35 de specii și subspecii, caracterizate prin însușiri de viață puțin întâlnite la alte animale, care explică rolul dăunător sub aspect economic și al menținerii și răspândirii unor boli deosebit de grave. Una dintre însușiri este dezvoltarea excesiva ți creșterea permanentă a dinților incisivi, cu ajutorul cărora acestea rod, distrug și consumă cantități enorme de produse agroalimentare.

Deratizarea exterioară: pentru acest timp de procedeu vom folosi stații de intoxicare din plastic casant securizate cu cheie măsura XL, cam cea mai uzuală măsură deoarece din ele se pot hrăni atâta șoricei de talie mică cât și șobolani. Aceste stații vor fi alimentate cu cel putin două tipuri de momeală rodenticidă sub forme diferite (cuburi parafinate, pastă, micropeleți, peleți). În plus față de momeală pentru o eficiență cât mai mare noi folosim și rodenticid sub formă de spumă. Este foarte cunoscut faptul ca șobolanii sunt foarte atenți când și aleg hrana și chiar dacă folosim două substanțe diferite în stații există posibilitatea ca aceștia să nu fie încântați de momeală și să o evite, de aceea pe calea de acces către hrană (la intrarea în stație) se va aplica o linie de spumă rodenticidă, odată trecut șobolanul prin spumă aceasta se va lipi de blana lui, când se va spăla va ingera spuma care îi va ataca organele interne și va muri. Așadar indiferent că acesta va consuma sau nu momeala pusă în stați tot va fi eliminat de spumă.

Acest timp de tratament se va repeta la interval de 6 luni dar pentru serviciile complete DDD contractate societatea noastră asigură și o trecere pentru inspecție o dată la 3 luni când se face tratamentul pentru dezinsecție, la inspecție se va verifica cantitatea de momeală existentă în stații precum și gradul de consumare a acestora, în urma inspecției se vor reloca după caz stațiile și se vor realimenta.

Deratizarea interioară: pentru acest tip de procedeu se vor folosi capcane adezive non toxice de capturare și prindere a rozătoarelor de talie mică și mare.
Pentru un efect mai îndelungat a acestor tipuri de capcane se vor folosi și stații de intoxicare din carton pentru interior, iar pentru o atracție mai mare se va folosi un atractant alimentar cu diferite arome.
Substanțe folosite: Racumin Pastă ,Racumin Foam, Glodacid Plus blocuri parafinate, Vertox pellet, capcane adezive.

Societatea noastră deține toate autorizațiile pentru prestarea servicilor DDD, este certificata ISO 9001 și ISO 14001.

De ce trebuie să apelăm la serviciile de deratizare?

Rozătoarele dăunătoare sunt responsabile pentru cauzarea unor daune materiale semnificative și nu numai. Dincolo de faptul ca sunt faimoși pentru obiceiul lor de a roade tot ce le iese în cale șoarecii și șobolanii sunt dăunători alimentari, astfel că provoacă daune semnificative, atât fizice cât și materiale, miilor de proprietăți și depozite alimentare.

Pe lângă daunele materiale, rozătoarele dăunătoare sunt purtătoarele unor boli grave care se pot transmite omului și animalelor domestice sau de companie. Transmiterea acestor boli se poate face atât direct prin răni deschise ale omului sau animalului sau prin consumul de alimente contaminate, cât și indirect prin căpușe, acarieni și purici, care fac posibila transmiterea infecției, după ce s-au hrănit din rozătoarele infectate.

Îngrijorător este faptul că rozătoarele dăunătoare trăiesc în colonii familiale extinse și au un ritm de împerechere extrem de rapid. De aceea atunci când sesizați prezența acestora în casă este recomandat să apelați la deratizare profesională imediat. Pentru o eficiență sporită este recomandat să apelați la serviciile profesionale de deratizare în mod regulat, indicat, o dată la trei luni.

servicii deratizare profesionale București

Formular de comandă servicii deratizare București

1 Step 1
Suprafață estimată
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder
0727 733 388

Sună-ne acum sau cere oferta!