Servicii profesionale de dezinfecție în București

Oferim servicii profesionale de dezinfecție în București dar și în localitățile înconjurătoare. Serviciile noastre de dezinfecție vizează atât spațiile exterioare, cât și interioare de suprafețe mari sau mici.

 

Cere oferta

Servicii profesionale de dezinfecție în București

servicii dezinfecție profesionale București

Firma noastră asigură servicii profesionale de dezinfecție în București, folosind personal calificat în domeniu dezinfecției, proces prin care sunt distruse microorganismele patogene. Dezinfecția este procesul prin care se realizează decontaminarea unui spațiu și distrugerea formelor vegetale ale microorganismelor găsite în mediul înconjurător.

Deoarece este mai bine sa prevenim apariția bolilor și a infecțiilor vă recomandam ca lucrările de dezinfecție să fie făcute înainte de apariția microorganismelor patogene dăunătoare. Întotdeauna este mai bine să prevenim decât să combatem atunci când vine vorba despre sănătatea noastră și a familiei noastre.

Nou! Dezinfecție cu aparatul Nocospray

Nocospray este un concept revoluționar destinat bio dezinfecției profesionale, cu acțiune bactericidă, virucidă, fungicidă și sporicidă.

Beneficiu constă în resetarea istoricului virucid, bactericid, sporicid și fungicid acumulat în decursul timpului în spațiul tratat. Utilizând Nocospray timpul de dezinfecție se reduce cu 50-70% comparativ cu metodele manuale, evident curățenia impunându-se anterior.

De ce Nocospray?

Nebulizarea clasică de suprafață scapă din procedura volumului care include pereții, tavanul, zonele tehnice situate la înălțime, deoarece produsele utilizate generează pete inestetice dacă intră în contact cu suprafețele pretențioase la întreținere. Ceața creeată fiind umedă, constituie un factor de risc major pentru instalațiile electrice și electrocasnice active (sub tensiune) ce nu pot fi deconectate, iar metodele de securitate impuse operatorului (masca destinată respirației, echipament de protecție la contact) inclusiv necesitatea aerisirii spațiilor în momentul accesului și indisponibilizarea încăperilor pe perioade lungi de 6 până la 24 ore, demonstrează superioritatea aparatului Nocospray.

Ecologic:

 • Dezinfectantul este biodegradabil până la 99.9%;
 • Nu este toxic, nu este alergen;
 • Anticoroziv (ceață uscată);
 • Nu generează rezistenta la bacterii.

Eficient:

 • Concept marcat CE 0499 (Echipamente medicale);
 • Eficiență de dezinfecție : bactericidă, fungicidă, virucidă și sporicidă;
 • Dimensiunea particulelor dezinfectante (în medie 5 µ) generează un grad de saturație excelent al volumului tratat: fiecare cm2 este tratat.

Ce este dezinfecția?

Dezinfecția este acțiunea de distrugere a agenților patogeni, viruși și microorganisme vegetale sau animale, din mediul înconjurător pentru a evita contaminarea sau îmbolnăvirea, atât a oamenilor cât și a animalelor și păsărilor domestice. În funcție de natura și scopul ei, o dezinfecție poate fi:

 • Profilactică, de prevenire și are ca scop împiedicarea apariției sau distrugerea agenților patogeni dintr-un anumit spațiu, care se dezvoltă în mod normal și pot influența starea de sănătate a oamenilor sau animalelor și păsărilor domestice.
 • Curativă, de combatere și are ca scop combaterea definitivă a unor boli infecțioase. Aceasta se realizează de la apariția primelor cazuri, cu o frecvență mai mică decât perioada de incubație a agentului patogen și până la dispariția totală pe o perioadă egală cu cel puțin dublul perioadei de incubație.

Toate substanțele și produsele pe care le utilizăm în activitatea de dezinfecție prezintă un spectru larg de acțiune, neutralizând rapid principalii agenți patogeni, având acțiune bactericidă, virucidă, fungicidă, sporicidă.

Metodele de aplicare depind de conformația încăperilor precum și de utilitatea acestora. Principalele metode de dezinfecție aplicate de noi sunt:

 • Pulverizarea
 • Nebulizarea
 • Termonebulizarea
servicii profesionale de dezinfecție București

Formular de comandă servicii dezinfecție București

1 Step 1
Suprafață estimată
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder
0727 733 388

Sună-ne acum sau cere oferta!