Servicii profesionale de dezinsecție în București

Oferim servicii profesionale de dezinsecție în București dar și în localitățile înconjurătoare. Serviciile noastre de dezinsecție vizează atât spațiile exterioare, cât și interioare de suprafețe mari sau mici.

 

Cere oferta

Servicii profesionale de dezinsecție în București

servicii dezinsecție profesionale București

Compania noastră vă oferă servicii profesionale de dezinsecție în București dar și în localitățile mărginașe, atât pentru suprafețele exterioare, cât și interioare, indiferent de mărimea acestora. Dispunem de un personal calificat în domeniul dezinsecției profesionale și garantăm calitatea serviciilor de dezinsecție efectuate.

Toate substanțele și produsele pe care le utilizăm în activitatea de dezinsecție se regăsesc pe lista produselor pesticide avizate de Ministerul Sănătății și Familiei pentru profilaxia sanitar – umană. În concluzie nu trebuie să vă temeți că administrarea acestor produse ar putea avea efecte negative asupra sănătății dvs.

Servicii de dezinsecție oferite

Dezinsecția se realizează numai de personal autorizat cu substanțe insecticide din grupa III și IV de toxicitate, substanțe care sunt însoțite de avizul Ministerului Sănătății și se regăsesc în lista produselor biocide permise spre utilizare în România. Acestea se pot regăsi sub formă de granule dispersabile în apă sau suspensie concentrată. Aplicarea substanțelor cu diluția stabilită de producător în funcție de suprafața tratată și gradul de infestare se face cu echipamente specifice activității de dezinsecție – pompă de presiune scazută. Dezinsecția preventivă se realizează numai după o curățenie generală riguroasă.

Dezinsecția exterioară: pentru dezinsecția exterioară am ales câteva tipuri de substanțe și proceduri care au o remanență mai îndelungată și anume:

  • Tratament prin atomizare: acest tip de tratament se aplica în zonele exterioare ale clădirilor cât și pe vegetația mică și medie. Tipul de aparat poate împrăștia soluția sub formă de particule foarte fine până la o înălțime de 10-12 metri. Ca tip de soluție folosim K-othrine Patrix cu o eficiență testată de firma noastră pentru insecte târâtoare și zburătoare foarte ridicată la o concentrație de 2-3%.
  • Tratamentul prin termonebulizare: acest tip de tratament se aplică la exterior după tratamentul de atomizare pentru a spori eficiența tratamentului. Acest aparat generează un fum insecticid care se lipește sub frunzele copacilor (nefiind dăunător vegetației), având acest tratament aplicat sub frunze crește remanența substanței deoarece nu va fi spălată în eventualitatea unor precipitații.

Substanțe folosite : K-othrine Patrix, Solfac Trio EC 200.

Dezinsecție interioară: pentru dezinsecție la interior vom folosi doar substanțe inodore, microcapsulate sau sub forma de gel. Ne bazăm pe aceste produse deoarece în urma testelor de laborator și a experienței noastre pe teren reiese ca au o remanență de până la 90-100 zile, nu au miros, nu degaja nimic toxic în aer.

Tratament cu pompe de joasă presiune (spații comune interioare): prin acest procedeu se împrăștie substanța uniform pe spațiile interioare, pe la colțuri, plinte și în zonele de pardoseală unde se spală frecvent pardoseala. Eficiența soluțiilor microcapsulate constă în faptul că la un anumit interval după aplicare, substanța se poate reactiva doar prin simplu contact cu apa folosită la spălarea pardoselii.
Tratament cu aparatura tip ULV (spatii comune interioare) Ultra Low Volum este denumirea aparatului, este un aparat electric care vaporizează substanța în particule foarte fine, acest tratament se va aplica în interior dacă sunt spații înalte unde nu se poate aplica tratamentul cu pompa de joasă presiune.

Tratament cu gel insecticid (spații chiriași): Combaterea dăunătorilor prin aplicare de gel insecticid reprezintă una dintre cele mai ușoare și curate metode de intervenție împotriva gândacilor și furnicilor.

Tratamentul va fi aplicat în spațiile închiriate fără a deranja activitatea zilnică a chiriașilor, se va aplica la bai, bucătării, anexe, plinte. Eficiența acestui tip de tratament constă în faptul că odată aplicat el poate acoperi o rază foarte mare din spațiu. Gândacul se va hrăni din gel iar apoi se va întoarce în colonie unde va muri, după aceea apărând efectul de cascadă, se vor mancă între ei până la eliminarea focarului. Remanența acestui tip de tratament este de până la 6 luni.

Substanțe folosite: Max Force Gel, Max Force Quantum, Foval Gel.

Societatea noastră deține toate autorizațiile pentru prestarea servicilor DDD, este certificata ISO 9001 și ISO 14001.

Ce este dezinsecția?

Dezinsecția reprezintă procesul de eliminare, prin orice mijloace, a insectelor dăunătoare pentru sănătatea omului, animalelor sau culturilor agricole. În funcție de natura și scopul ei, o dezinsecție poate fi:

  • Profilactică, de prevenire și are ca scop împiedicarea apariției și răspândirii insectelor dăunătoare. În mod uzual dezinsecția profilactică se face o dată la un interval de cel puțin 3 luni dar nu mai mult de 6 luni.
  • Curativă, de eliminare și are ca scop distrugerea definitivă a insectelor dintr-un spațiu infestat. În cazul unei infestări grave, dezinsecția trebuie să se realizeze repetat cu o frecvență de 10-15 zile, și trebuie urmată în mod obligatoriu de dezinsecții profilactice.

Spectru de acțiune pentru dezinsecție: gândaci de bucătărie, furnici, muște, țânțari, purici, ploșnițe, păduchi, păienjeni, molii, larve. Operațiunea de dezinsecție se efectuează atât în spațiile interioare (clădiri publice, hoteluri, unități de alimentație publică, locuințe, unități de învățământ, depozite etc.), cât și în cele exterioare (curți, alei, parcuri, străzi, etc).

Metodele folosite la dezinsecție pentru aplicarea substanțelor active sunt: pulverizare, nebulizare, termonebulizare și gel.

servicii deratizare profesionale București

Formular de comandă servicii dezinsecție București

1 Step 1
Suprafață estimată
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder
0727 733 388

Sună-ne acum sau cere oferta!